Luuk De Jong Barca / Z8onbsr5icel9m

According to Fabrizio Romano Barcelona are in advanced negotiations to sign Luuk. De club van trainer Ronald Koeman heeft zich in de laatste uren van Deadline Day gemeld bij Sevilla om de Oranje-international in te lijven zo melden VI.


U7gqzfi4hnmmhm

Volgens het medium SPORT is Luuk de Jong aangeboden bij FC Barcelona.

Luuk de jong barca. Barcelona manager accredits the main psychological factor for their result. Hij gaat op huurbasis van Sevilla naar Barcelona. Barcelona have agreed a deal to sign Sevilla striker Luuk de Jong on loan for the rest of the season as a replacement for Antoine Griezmann who has returned to Atletico Madrid.

Luuk de Jong 31 is de nieuwe pinchhitter van FC Barcelona en Ronald Koeman. De dertigjarige spits mag vertrekken bij Sevilla dat afgelopen week zestien miljoen euro neertelde om met Rafa Mir. Antoine Griezmann joins Atletico de Madrid Luuk de Jong joins Barcelona.

Luuk de Jong speelt komend seizoen voor FC Barcelona. FC Barcelona is met Sevilla in onderhandeling over de 31-jarige spits. Documents have been checked and completed.

In de laatste uren van de transfermarkt is Luuk de Jong bezig nog een spectaculaire transfer te maken. Luuk de Jong kan op valreep spectaculaire transfer maken naar FC Barcelona 2130 In de laatste uren van de transfermarkt is Luuk de Jong bezig nog een spectaculaire transfer te maken. In a deal no one saw coming true on the deadline day of the window Barcelona have announced the signing of Luuk de Jong from Sevilla.

De Catalaanse club kwam op de slotdag van de transferperiode tot een overeenkomst met Sevilla. Waiting for official statements from Atléti and Barça. Het lijkt in eerste instantie om een verhuur te gaan voor de rest van het seizoen mede ingegeven doordat alles op het laatste moment nog moet worden geregeld.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland 24 uur per dag en 7 dagen in de week destentornl. De 31-jarige spits wordt voor een jaar gehuurd van Sevilla met een optie tot koop. Voetballer Luuk de Jong komt het huidige seizoen op huurbasis uit voor FC Barcelona.

Ronald Koeman hoopt nog een extra aanvaller aan de selectie toe te voegen. De club van trainer Ronald Koeman meldde in de nacht van dinsdag op woensdag een. Barcelona Sign Luuk de Jong From Sevilla.

Luuk de Jong is recentelijk aangeboden bij Barcelona zo weet Sport te melden. De Nederlander is begonnen aan zijn derde seizoen bij Sevilla maar lijkt niet voor te komen in de plannen van trainer Julen Lopetegui. Luuk de Jong lijkt op de valreep van de zomerse transfermarkt een spectaculaire transfer te maken naar FC Barcelona.

Een opmerkelijk gerucht uit Spanje. According to Sport Sevilla has offered the Catalan side the opportunity to sign their striker Luuk de Jong. And Saúl official to Chelsea as expected.

Barcelona are eyeing a late move for Sevilla striker Luuk de Jong with talks progressing well between all parties. Sevilla trok daarnaast Rafa Mir aan als extra aanvaller. BARCELONA have signed Luuk de Jong from Sevilla after making a staggering 73million loss on Antoine GriezmannThe LaLiga giants splashed out 107m.

Luuk de Jong moet er op de laatste dag van de transfermarkt lang op wachten maar uiteindelijk komt de deal rond. The delicate areas where Koeman should focus this season. Barcelona to hold talks with Fiorentina over Miralem Pjanic.

De Spanjaard heeft een contract voor zes seizoenen getekend in het. De 38-voudig international wordt voor een jaar gehuurd van Sevilla en wordt het andere type spits dat de. Luuk de Jong heeft zijn droomtransfer naar FC Barcelona dan toch te pakken.

FC Barcelona heeft de komst van aanvaller Luuk de Jong bevestigd. The Dutchman signs on a season-long loan with a free purchase option which will mean he can sign with the club on. Dinsdagavond leek de deal niet meer haalbaar maar midden in de nacht.

Sevilla zou Luuk de Jong aangeboden hebben bij FC Barcelona.


Total Barca On Twitter Luuk De Jong Has Scored 10 Goals In His Last 70 Matches


N7figxxvaeuhgm


Xio0hh4w5sgxm


Ivvhwdxushwoum


Seville Coach Does Not Blame Luuk De Jong For Missed Opportunities In Camp Nou Teller Report


Fy1mken3bl0fbm


Frenkie De Jong Did You Know


Luuk De Jong Can Make A Spectacular Transfer To Fc Barcelona At The Last Minute Sport Netherlands News Live


De Jong V De Jong At Camp Nou


Wtatfxafu292om


Qr2f8ofeplf6hm


Z8onbsr5icel9m


M6u4qjvuwgpb6m


Barcelona In Advanced Talks To Sign Luuk De Jong From Sevilla Report Barca Blaugranes


Sggcznxehlurrm


W4maivdxvpyxcm


Km 175m11rhojm


Barcelona De Jong Vs De Jong Marca In English


Vnomimaswoehjm